Kniha Alain Chartier Zmrzlina Po Celý Rok - Knihy
Objevte knihu Alain Chartier Zmrzliny po celý rok a ponořte se do světa zmrzliny.
Alain Chartier, nejlepší řemeslník Francie v oboru zmrzliny v roce 2000 a mistr světa z Turína 2003, nám jako řemeslník a expert na tuto disciplínu přináší své nejlepší recepty na téma zmrzlina.
430 receptů, ilustrovaných 250 fotografiemi, tato kniha se také skládá z první části věnované technologii, historii, pracovním technikám, ingrediencím a regulacím. Druhá část je věnována receptům, podle měsíců v roce a ročních obdobích.
Na stránkách najdete recept na královskou zmrzlinu s čokoládovým karamelem, velikonoční vajíčko s kokosem, zmrzlinový eclair s lesními plody, zmrzlinový eclair s jahodami, zmrzlinový log s červenou třešní...
Reference: BEL46
Na skladě: 3 produkty
Rozměry: 384 stran
Jazyk: Francouzština